Kuntosali 24/7

Kuntosalimme avoinna kulunvalvonnalla 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Kuntosali

Kuntosalin noin 500 m² tila koostuu monipuolisesta kuntosalista Precor-laitesarjoilla sekä venyttely- ja budo-osastosta. Sali on aloittanut toiminnan vuonna 2016 Suomen Trikoon entisissä tehdastiloissa. Kurssit ja Palvelut välilehdeltä löydät lisää tietoa tarjoamistamme kursseista, Personal Trainer palvelusta sekä Hieronnoista.

Hinnasto

Kertamaksu 8 €
Kuukausi 45 €
3 kuukautta 120 €
6 kuukautta 240 €
Vuosi 450 €

Olette tervetulleet ilmaiselle tutustumiskäynnille salillemme.

Salin säännöt ja ehdot

Kaikilla on oikeus tasa-arvoiseen kohteluun, riippumatta sukupuolesta, koosta, ulkonäöstä tai seksuaaliseen suuntautumisesta. Haluamme keskittyä positiivisuuteen, ihmislähtöisyyteen ja rehellisyyteen. Nämä ovat meille tärkeitä arvoja, josta syystä olemme laatineet salille seuraavat säännöt, jotta kaikki voisivat treenata meillä hyvin mielin:

1. Huomioi kanssatreenaajasi: Älä melua tai häiritse muita treenaajia tuijottamalla, koskettamalla tai tulemalla liian lähelle. Kaikki kuntoilijat ovat samanarvoisia.

2. Siivoa laitteet ja välineet käytön jälkeen, niin että seuraavan on mukava käyttää niitä. Palauta myös kaikki tarvikkeet paikoilleen.

3. Saavu salille ”can do” asenteella. Välillä on huono päivä, mutta treenaaminen lisää hyvän olon hormoneja ja parantaa oloasi, joten positiivisesti liikkeelle.

4. Älä omi välineitä ja laitteita: älä jää laitteisiin huilaamaan vaan anna muillekkin mahdollisuus käyttää salin antimia silloin kun et itse käytä niitä aktiivisesti.

5. Salilla ei saa treenata päihdeaineiden vaikutuksen alaisena.

6. Sanktioimme kulkuluvan väärinkäytön.

7. Älä käytä ulkokenkiä salin sisällä.

Positiivisesti liikkeelle.