Kurssit & Palvelut

Kuntosalimme avoinna kulunvalvonnalla 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Kurssit

Kaikki kurssimme ovat jatkuvia 2 kk välein (huomioi kesätauko) ja peruskurssien lisäksi saat meiltä jatkoryhmät kursseille.

Lukkopainin ja nyrkkeilyn peruskurssit

Kurssit alkavat MA 1.3. 
Kurssien ajankohdat:

MA 18.30 
KE 18.30 
PE 18.30 

Kesto 2 kk.
Hinta: 160 € (kuntosalikortin omistaja).

Nyrkkeilykoulu
Kurssit alkavat TI 2.3.

TI 18-19.45
TO 18-19.45

Kesto 2 kk.
Hinta: 145 € (kuntosalikortin omistaja).

Mikäli olet kiinnostunut muista lajeista, Thainyrkkeily ja vapaaottelu ovat tulossa myös kurssiohjelmaan niiden myötä myös lajeihin liittyvät leiritykset. Meidän kautta saat pystyottelua Suomen huipulta. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi näistä sähköpostilla.

Personal Training

Saliltamme saat monipuoliset ja kattavat Personal Training -palvelut. Mikäli kaipaat henkilökohtaista harjoittelua, ohjausta ja tukea jotta saat tarpeeksi haastavat ja kehittävät treenit jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, oli se sitten lahidutus, lihaksen kasvatus, peruskunto tai elämäntapamuutos. Tavoitteena ei ole nopea ero vaan pysyvä muutos ja tyytyväisyys kehossasi ja parempi mieli myös psyykkisesti. Haemme myös Personal Traineria yhteistyöhön. Yhteystiedot: 046 660 48 78 Hinnasto: alk 100 €

Hieronta

Muista myös kehonhuolto. Osana kattavaa kehonhuoltoa voit tilata hieronnan, toimipisteenä Pyynikki Gym. Haemme aktiivisesti hierojaa, jolla on omat asiakkaat ja meiltä saat toimipisteen.

Ruokavalio

Suosittu ja parantava ketogeeninen ruokavalio, sopii diabeetikoille. Helpotusta painonpudotukseen ja myös hormonitoiminnan tasapainottamiseen. Jos hiilihydraattia vähennetään riittävästi, insuliinin tuotanto normalisoituu ja ihminen laihtuu.

Ketogeenisessä ruokavaliossa elimistösi alkaa käyttämään omaa varastorasvaasi energiana. Ruokavalio koostuu rasvasta,  proteiinista ja hiilihydraateista.

Kysy meiltä lisää ruokavalion muutoksesta.

Positiivisesti liikkeelle.